Zonbat diru, hainbat miru : saietaz sahiesteko saiakera - Bidart, Pantxis; Saint-Arroman, Leo (Baigorri . ZTK Liburuak, 2017)
Sai koadrila bat da zuri-beltzezko album formatuko komiki honetako protagonista, eta sai horien ikuspegitik eta sai horiek aitzakia hartuta Euskal Herriko -bereziki, Ipar Euskal Herriko- kultura, politika, turismo eta beste hainbat gairen inguruko kontuak jorratzen ditu.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura