Zonbat diru, hainbat miru : saietaz sahiesteko saiakera / [gidoia] Pxix ; [irudiak] Ttipilo - Bidart, Pantxis (. ZTK Liburuak, 2017)
Sai koadrila bat da zuri-beltzezko album formatuko komiki honetako protagonista, eta sai horien ikuspegitik eta sai horiek aitzakia hartuta Euskal Herriko -bereziki, Ipar Euskal Herriko- kultura, politika, turismo eta beste hainbat gairen inguruko kontuak jorratzen ditu.