Asterix olinpiar jokoetan : argitalpen berezi mugatua. 16 orrialdeko gehigarria dakar, informazioz eta bitxikeriaz beteta - Goscinny (1926-1977); Uderzo, Albert (1927-2020); Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Grupo editorial Bruño : Salvat, 2016)
Erroman Julio Zesarrek Commentarii de Bello Gallico idazten ari da eta Armorikan izandako arazoei buruzko kapitulua kentzea aholkatzen diote. Baina, eskriba batek kapitulua hartu eta ihes egingo du.
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura