Asterix olinpiar jokoetan : argitalpen berezi mugatua. 16 orrialdeko gehigarria dakar, informazioz eta bitxikeriaz beteta / Gosccinnyk eta Uderzok aurkeztutako Asterixen abentura bat; testua, René Goscinny; marrazkiak, Albert Uderzo; [itzulpena, Bakun itzulpenak, Maddalen Arzallus] - Goscinny (1926-1977) (Asterixen abentura bat (Bruño), 2016)
Erroman Julio Zesarrek Commentarii de Bello Gallico idazten ari da eta Armorikan izandako arazoei buruzko kapitulua kentzea aholkatzen diote. Baina, eskriba batek kapitulua hartu eta ihes egingo du.