Zesarren papiroa - Goscinny (1926-1977); Conrad, Didier; Uderzo, Albert (1927-2020); Ferri, Jean-Yves; Mébarki, Thierry; Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Grupo editorial Bruño : Salvat, 2015)
Erroman Julio Zesarrek Commentarii de Bello Gallico idazten ari da eta Armorikan izandako arazoei buruzko kapitulua kentzea aholkatzen diote. Baina, eskriba batek kapitulua hartu eta ihes egingo du.
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura