Zesarren papiroa / Gosccinnyk eta Uderzok aurkeztutako Asterixen abentura bat ; testua, Jean-Yves Ferri ; marrazkiak, Didier Conrad ; kolorea, Thierry Mébarki ; [itzulpena, Bakun itzulpenak, Maddalen Arzallus] - Goscinny (1926-1977) (Asterixen abentura bat (Bruño), 2015)
Erroman Julio Zesarrek Commentarii de Bello Gallico idazten ari da eta Armorikan izandako arazoei buruzko kapitulua kentzea aholkatzen diote. Baina, eskriba batek kapitulua hartu eta ihes egingo du.