Asterix Italian - Goscinny (1926-1977); Conrad, Didier; Uderzo, Albert (1927-2020); Ferri, Jean-Yves; Mébarki, Thierry; Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Grupo editorial Bruño, 2017)
Badator Asterixen bilduma klasikoko album berria, betiko pertsonaiak eta beste asko dituena.
Asterix et la Transitalique
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura