Asterix Italian / Gosccinnyk eta Uderzok aurkeztutako Asterixen abentura bat ; testua, Jean-Yves Ferri ; marrazkiak, Didier Conrad ; kolorea, Thierry Mébarki ; [itzulpena, Maddalen Arzallus (Bakun Itzulpenak SL)] - Goscinny (1926-1977) (Asterixen abentura bat (Bruño), 2017)
Badator Asterixen bilduma klasikoko album berria, betiko pertsonaiak eta beste asko dituena.