Antzinako zuhaitza - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Irigoien, Joan Mari (1948-2023); Zumeta, Jose Luis (1939-2020); Zabala, Xabier (Lasarte-Oria : Katxiporreta, 2017)
Pirritx, Porrotx eta Marimotots pailazoek "Antzinako zuhaitza" disko-liburua plazaratu dute, Joan Mari Irigoien idazlea omentzeko. Haren "Metak eta kometak" liburuko testuak hartu dituzte abestiak egiteko garaian, eta Xabier Zabala ardaratu da doinuez, beste askotan bezala. Xabier Amurizak egin ditu testuen errezitalak, eta Jose Luis Zumetak egin ditu ilustrazioak.
Mokordoak odolki ; Domina ; Faraoikeriak ; Guiness ; Sarriontsuak ; Zoriona ; Gurtu ala egurtu? ; Zuhaitz ; Arbola nahi nuke izan ; Antzinako zuhaitza ; Poema on bat ; Ehiztaria eta usoa ; Denbora ; Bizitzaren funtsa ; Katulo txilibitu ; Tamala ; Barakaikildu ; Txantxanberdea ; Harribitxiak ; Olli eta Motti ; Lotia ; Txuntxurunak ; Glug, glug, glug ; Obusak eta autobusak
8-10 urte (gorria)
Keywords: Haur-kantak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia; Haurrentzako musika