Antzinako zuhaitza / Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; testua, Joan Mari Irigoien ; [irudiak, Jose Luis Zumeta ; musika, Xabier Zabala] - Irigoien, Joan Mari (1948-2023); Zumeta, Jose Luis (1939-2020); Zabala, Xabier (: Katxiporreta, 2017)
Pirritx, Porrotx eta Marimotots pailazoek "Antzinako zuhaitza" disko-liburua plazaratu dute, Joan Mari Irigoien idazlea omentzeko. Haren "Metak eta kometak" liburuko testuak hartu dituzte abestiak egiteko garaian, eta Xabier Zabala ardaratu da doinuez, beste askotan bezala. Xabier Amurizak egin ditu testuen errezitalak, eta Jose Luis Zumetak egin ditu ilustrazioak.