Emakumea Euskal Herriko historian = La mujer en la historia de Euskal Herria - Goienetxea, Manez; Urkaregi Etxepare, Arantza; Montorio, Amaia; Andreu, Rosa; Dávila Balsera, Paulí; Uribe-Etxebarria Flores, Arantza (Bilbao : Ipes)
IPESek bildu eta argitara ematen dituzte hiru probintzien hiriburuetan 1988.eko irailaren ikastaroan aurkeztutako txostenak.
Emakunderen diru-laguntzarekin argitaratua
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Emakumeak -- Historia; Monografiak