Emakumea Euskal Herriko historian = La mujer en la historia de Euskal Herria / Manez Goienetxe, Arantza Urkaregi, Amaia Montorio, Rosa Andreu, Pauli Dávila, Arantza Uribe-Etxebarria Flores... [et al.] - Goienetxea, Manez; Urkaregi Etxepare, Arantza; Montorio, Amaia; Andreu, Rosa; Dávila Balsera, Paulí; Uribe-Etxebarria Flores, Arantza (Formazio Koadernoak, 1990)
IPESek bildu eta argitara ematen dituzte hiru probintzien hiriburuetan 1988.eko irailaren ikastaroan aurkeztutako txostenak.