Aulkien kulunka - Urretavizcaya, Juan; Udaberri dantza taldea (; [Tolosa] : Udaberri dantza taldea, 2017)
Tolosako Udaberri Dantza Taldearen 60. urteurrenerako sortutako ikus-entzunezkoa da honakoa. Taldea osatu eta elikatu duten 6 belaunaldietako kideak dira protagonista, eta haien bizipenek gidatuko dute dokumentaleko haria, 43 elkarrizketatan barrena. Aulkien kulunka ondare izateko sortu zen, sei hamarkadatako historia nonbait gordetzeko.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Udaberri dantza taldea; Dantza folklorikoa -- -Gipuzkoa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak