Aulkien kulunka / Zuzendaria, Juan Urretavizcaya ; egileak, Udaberri dantza taldea - Urretavizcaya, Juan (: Udaberri dantza taldea, 2017)
Tolosako Udaberri Dantza Taldearen 60. urteurrenerako sortutako ikus-entzunezkoa da honakoa. Taldea osatu eta elikatu duten 6 belaunaldietako kideak dira protagonista, eta haien bizipenek gidatuko dute dokumentaleko haria, 43 elkarrizketatan barrena. Aulkien kulunka ondare izateko sortu zen, sei hamarkadatako historia nonbait gordetzeko.