Urdaburutarrak - Browne, Anthony; Izagirre, Koldo (Pontevedra : Kalandraka, 2006)
Familia-harremanei, matxismoari eta genero-estereotipoei buruzko hausnarketara gonbidatzen duen albuma.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Piggybook
Keywords: Hezkidetza; Familia harremanak; Emakumeak -- Bereizkeria; Genero-berdintasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak