Euskaldun elebidunak sintaxia prozesatzen : kasua eta komunztadura neuroirudien bidez - Zawiszewski, Adam; Fernández Fernández, Beatriz (: Gasteiz ; [s.n.], 2007)
2007ko uztailean defendatu tesi honek hizkuntzaren prozesamendua eta elebitasuna ditu ardatz. Haren helburua zera zen: batetik, hizkuntza bat jaiotzez ala geroago ikasteak ulermen prozesuan eraginik ote zuen erakustea; bestetik, ordura arte esperimentalki inoiz aztertu ez ziren bi gertakariri begiratzea, alegia, ergatibo kasuari eta osagarri komunztadurari.
Keywords: Euskara; Neurolinguistika; Doktorego-tesiak; Baliabide digitalak; Doktorego-tesiak; Monografiak