TIK@DER@K : Armairu digitala [Interneteko baliabidea - Moodle ikastaroa] - Arrien, Nerea; Razkin Cuevas, Arantza; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Mundu digitala ikasleetara doitzen da, armairu digitaleko tik@der@k erabiliz. Bestalde, metodologia berria proposatzen da, diziplinartekotasunez lan egiteko.
DBH, 1. maila
LMH, 6. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak