TIK@DER@K : Armairu digitala [Interneteko baliabidea - Moodle ikastaroa] / egileak, Arantza Razkin eta Nerea Arrien - Arrien, Nerea; Razkin Cuevas, Arantza (R400, 2017)
Mundu digitala ikasleetara doitzen da, armairu digitaleko tik@der@k erabiliz. Bestalde, metodologia berria proposatzen da, diziplinartekotasunez lan egiteko.