Neu naiz indartsuena - Ramos, Mario; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2006)
Aurreraxeago hiru txerrikumeak aurkitu ditu -Zer da hau baina? Hiru txerri txiki bere etxeetatik urrun! Hori arduragabekeria, hori! Esan, txerrikumeok, nor da indartsuena? -galdetu zien otsoak.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Otsoak; Harrokeria; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak