Neu naiz indartsuena / [testua eta marrazkiak] Mario Ramos ; [itzulpena, Aztiri (Itzulpen zerbitzuak)] - Ramos, Mario (Ttarttalo, 2006)
Aurreraxeago hiru txerrikumeak aurkitu ditu -Zer da hau baina? Hiru txerri txiki bere etxeetatik urrun! Hori arduragabekeria, hori! Esan, txerrikumeok, nor da indartsuena? -galdetu zien otsoak.