Elkartoki, patioa denona da / Marisol Antolín ... [et al.] - Antolín, Marisol (Eusko Jaurlaritza, 2017)
Tipik eraldaketarako diseinuak egiten ditu, eta honako hau eskolako patioetan zentratzen da. EAEko bederatzi eskolatan garatu den programa esperimentala aurkezten da liburu honetan. Dinamik eta harreman komunitarioak hobetzen laguntzen duten prototipo eta interbentzioen bitartez, eskoletako patio espazioak eraldatzera proposatzen du.