Hemen nahi zaitut - Petz, Moritz; Erkizia, Lola; Mujika, Inazio; Gréban, Quentin (Irun : Alberdania, 2005)
Bost egun luzez etxetik kanpora egon behar du trikuak, eta sagutxo emea bakarrik geratuko da. Elkarren mira ederra izango dute egun hauetan! Bata eta bestea, elkarri txanda hartuz, saiatzen dira lagunaren hutsunea betetzen, elkar besarkatzeko egunak kontatuz. Azkenik etorri da berriz biltzeko eguna, baina ezusteko bat gertatu da. Trikuak ez itzultzea erabaki badu? Nitaz ahaztu bada sagutxoa? Hutsuneak, ordea, bihotz samurtzea dakar egiazko maitasuna ospatzen duen ipuin goxo honetan.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Ich freu mich so auf dich!
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bidaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura