Amama : cuando cae un árbol - Altuna, Asier; Esnal, Telmo; Fernández Pascual, Marian; Agirre Erauso, Javier ([Barcelona] Cameo, 2016)
Familiarteko istorio bat. Baserriaren eta kalearen arteko gatazka, tradizioaren eta bizimodu berriaren arteko talka, gurasoen eta seme-alaben arteko ezin ulertua. Tomas eta Amaia, aita eta alaba, bizitza ulertzeko eta bizitzari aurre egiteko bi modu dira, elkarren aurka. Eta badoan mundu baten eta badatorrenaren beste baten aurrean, lekuko isila, amama.
Kandido Uranga, Iraia Elias, Amparo Badiola, Klara Badiola, Ander Lipus, Manu Uranga
Ez da egokia 12 urtetik beherakoentzat
Festival du Cinéma Espagnol de Nantes (2016), Donostiako Nazioarteko Zinemaldia (2015)
Keywords: Filmak