Amama : cuando cae un árbol / zuzendaritza, Asier Altuna Iza ; gidoia, Asier Altuna, Telmo Esnal ; ekoizlea, Marian Fernandez Pascal ; argazki zuzendaria, Javier Agirre Erauso ; musika, Javi P3Z, Mursego - Altuna, Asier; Esnal, Telmo; Fernández Pascual, Marian; Agirre Erauso, Javier (Cameo, 2016)
Familiarteko istorio bat. Baserriaren eta kalearen arteko gatazka, tradizioaren eta bizimodu berriaren arteko talka, gurasoen eta seme-alaben arteko ezin ulertua. Tomas eta Amaia, aita eta alaba, bizitza ulertzeko eta bizitzari aurre egiteko bi modu dira, elkarren aurka. Eta badoan mundu baten eta badatorrenaren beste baten aurrean, lekuko isila, amama.