Obra hautatuak . I : oinarrizko mailako gitarra bakarlarirako obrak entzuteko ikasgida - Gamazo, Raquel; Sierra, Yolanda; Vaquero, Rafael (Donostia : Editorial Donostiarra, 1999)
"Obra Hautatuak" ikasbideak ezinbesteko bermagunea izan nahi du irakasle, ikasle eta gurasoentzat, gitarra klasiko oinarrizko mailan irakasteko prozesu luze guztian. Material honek, helburua baino areago, abiaburua izan nahi du.
Keywords: Gitarra -- -Metodoak; Gitarra -- Historia -- Eskola-liburuak; Entzunaldi (Musika) -- Gida didaktikoak; Erreferentzia-materialak