Kamile galtzak bustita - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2008)
Kamile aitona-amonaren etxeko lorategian dabil bere lehengusuekin jolasean ; ezkutaketan dabiltza. Halako batean, Kamile egur pilaren atzean uzkurtu da, eta malko lodi bat erori zaio masailean behera : pixa egin du galtzetan eta guztiek barre egingo diotela beldur da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gernu-ihesa; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak