Kamile galtzak bustita / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux ; [Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2008)
Kamile aitona-amonaren etxeko lorategian dabil bere lehengusuekin jolasean ; ezkutaketan dabiltza. Halako batean, Kamile egur pilaren atzean uzkurtu da, eta malko lodi bat erori zaio masailean behera : pixa egin du galtzetan eta guztiek barre egingo diotela beldur da.