Hotsen liburua - Bravi, Soledad (Donostia : Ttarttalo, 2006)
Hona hemen hotsen liburua, ia hots guztiena. Ongi gogoratzeko danborrak tarra patatan egiten duela, ahuntzak mee, turutak tu-ruuu, mamuak uuuu, ateak kax-kax eta beleek karra-karra.
0-4 urte (urdina)
Le livre des bruits
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura