Hotsen liburua / [testua eta ilustrazioak] Soledad Bravi - Bravi, Soledad (: Ttarttalo, 2006)
Hona hemen hotsen liburua, ia hots guztiena. Ongi gogoratzeko danborrak tarra patatan egiten duela, ahuntzak mee, turutak tu-ruuu, mamuak uuuu, ateak kax-kax eta beleek karra-karra.