Unitate-prezioak - Rouinfar, Amy; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2017)
Proportzioak,Arrazoiketa proportzionala lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.0.4
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak