Uhin kuantikoen arteko interferentzia - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kuantu-mekanika,Fotoiak,Elektroiak,Atomoak,Partikulak,Uhinak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.11
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak