Uhin kuantikoen arteko interferentzia / diseinu nagusia, Sam McKagan ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kuantu-mekanika,Fotoiak,Elektroiak,Atomoak,Partikulak,Uhinak lantzeko simulazio interaktiboa.