Uhin-interferentzia - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah; PhET Interactive Simulations ([S.l.] : PhET Interactive Simulations, 2011)
Uhinak, soinua lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.10
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak