Uhin-interferentzia / diseinu nagusia, Noah Podolefsky ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah (PhET Interactive Simulations, 2011)
Uhinak, soinua lantzeko simulazio interaktiboa.