Stern Gerlach-en esperimentua - Dubson, Michael; McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kuantu-mekanika,Spina,Kuantu-neurketa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak