Stern Gerlach-en esperimentua / diseinu nagusia, Sam McKagan, Michael Dubson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Kuantu-mekanika,Spina,Kuantu-neurketa lantzeko simulazio interaktiboa.