Sorgailua / diseinu nagusia, Chris Malley ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Malley, Chris (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Generadorea,Faraday Legea,Alor magnetikoa,Induzioa lantzeko simulazio interaktiboa.