Putzu bikoitza eta lotura kobalenteak / diseinu nagusia, Sam McKagan ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - McKagan, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2011)
Zulatu,Zatitu,Spina 1/2 partikulak,Amoniako molekulak lantzeko simulazio interaktiboa.