Plaka tektonikoa - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah; Houlton, Heather; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2015)
lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak