Plaka tektonikoa / diseinu nagusia, Heather Houlton, Noah Podolefsky ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - López Irastorza, José Manuel; Podolefsky, Noah; Houlton, Heather (; PhET Interactive Simulations, 2015)
lantzeko simulazio interaktiboa.