Pintza optikoak eta aplikazioak - Perkins, Kathy; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2015)
Pintza optikoak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.08
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak