Pintza optikoak eta aplikazioak / diseinu nagusia, Kathy Perkins ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Perkins, Kathy; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2015)
Pintza optikoak lantzeko simulazio interaktiboa.