Optika Geometrikoa : refrakzioa - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2011)
Refrakzioa, lentea, optika lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.05
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak