Oihartzuna : erresonantzia - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations)
Erresonantzia, mugimendu harmonikoa,oszilatzailea lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.01
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak