Nire Eguzki-sistema - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2013)
Mugimendua, azelerazioa, abiadura, kokapena, grabitatea lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 2.04
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak