Nire Eguzki-sistema / diseinu nagusia, Michael Dubson ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2013)
Mugimendua, azelerazioa, abiadura, kokapena, grabitatea lantzeko simulazio interaktiboa.