Neon argiak eta deskarga lanparak - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2012)
Argia, elektroiak, energia mailak lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.13
Material hau PhET webgunetik ekarri da
Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak