Neon argiak eta deskarga lanparak / diseinu nagusia, Ron LeMaster ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - LeMaster, Ron; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2012)
Argia, elektroiak, energia mailak lantzeko simulazio interaktiboa.