Momentua - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2015)
Biraketa, bihurdura-esfortzua, inertzia-momentua, momentu angeluarra lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.13
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Natur Zientziak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak