Momentua / diseinu nagusia, Sam Reid ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Reid, Sam; López Irastorza, José Manuel (; PhET Interactive Simulations, 2015)
Biraketa, bihurdura-esfortzua, inertzia-momentua, momentu angeluarra lantzeko simulazio interaktiboa.